Bliv klar til efterårssæsonen

Bliv klar til efterårssæsonen

Vejret har ændret sig nu. Atmosfæren virker meget dejlig, dyrebar og fantastisk. Ja, vi vil se fremad, på efterårssæsonen. Efterhånden som tiden går, ændres tingene, og på samme måde vil vores horoskoper også blive ændret.

Så hvis du allerede vidste, at tingene vil ændre sig, og du ikke har meget tid til at forberede dette, kan du bede om hjælp. Fra Tarotkort, naturligvis.

Som du kan se, er efteråret næsten lige uden for døren, og der er masser af ændringer, der vil ske med vores stjernetegn, planeter, horoskop osv., Så vi må forberedes på efteråret og alle ændringer det bringer os.

Så for at håndtere alle disse ændringer og være forberedt på efterårssæsonen skal du ikke spilde din tid. Bliv klar til at få hjælp af tarot. Først og fremmest har du brug for to ting, før du beder tarot om hjælp:Tarotkort og noget, der er lige så vigtig – fred.

Bland dine tarotkort på en god måde. Træk 12 kort et efter et. Samle dem og bland derefter disse 12 kort meget godt. Mens du blander kortene må du slappe af. Glem alle bekymringer et stykke tid.

Når du er klar trækker du fire kort, ét efter et, med ærlighed overfor livet og dig selv. Læg dem et efter et på bordet. Hvert kort fra disse fire vil være for hver måned i efterårssæsonen. Det første kort vil være for september, det andet kort for oktober, det tredje kort for november og det fjerde kort for december. Så ved denne proces får du at vide, hvilket kort, der giver en besked for den pågældende måned.

Efter dette skal du vende alle kort, et efter et og læse dem omhyggeligt. Hvis du synes, at det er svært at forstå dem, kan du tage hjælp af bøger med beskrivelser af tarotkortene, så du kan forstå deres skjulte budskab til dig.

Mens du gør alt dette, har du forberedt dig til dette efterår, og sæsonen er nu tæt på. Så vær afslappet og nyd efterårssæsonen af hele dit hjerte. (Husk at lave nogle selfies!)