Psykiske evner af krystaller og ædelsten

Psykiske evner af krystaller og ædelsten

Folk, der har indset kraften i deres psykiske evner og ønskede at forbedre og polere deres evner til nyt niveau, kan bruge nogle af de værktøjer, der er tilgængelige for psykiske læsere. Et af de mest foretrukne værktøjer er ædelsten og krystaller. Disse ædelstene og krystaller er den store kilde til positive energier. Denne positive energi hjælper dig med at balancere din krop og sind. Ædelstene og krystaller spiller også en meget vigtig rolle i selvbevidsthed. Dette vil helt og holdent påvirke dine åndelige riger. Nogle af de kendte ædelstene og krystaller er: –
Safir: – Safir er en sådan kraftig sten som hjælper med at øge intuitionskraften. Dette er almindeligvis af blå farve og kan også findes i forskellige nuancer. Dette bruges mest til at styrke den åndelige kommunikationslinie.

Malakit: – Malakit er en anden stærk sten med en levende grøn farve. Dette har gode helbredende egenskaber. Det er meget effektivt i aurarensning og balancering af dit hjertechakra.
Blodsten: – En af de sjældne og kraftfulde sten, der er af grøn farve med røde blodpletter. Det er en magisk sten med evnen til at give beskyttelse mod onde.
Smaragd: – Smaragd er en af ædelstene der er af grøn farve. Denne sten er meget nyttig i at opnå højere bevidsthed og afbalancere alle chakraerne.

Kvarts: – Kvarts er en af de mest magtfulde sten til psykiske læsere. Den er fuld af stærk helbredende kraft og hjælper med at afbalancere og kommunikere alle de positive energier og chakraer.
Månesten: – Månesten er en anden meget stærk og vigtig sten. Dette er på mælkehvid farve. Dette betragtes som ønskestenen. Det hjælper med at øge dine psykiske evner og mest intuitiv kraft.
Der er så mange andre sten, som kan bruges til at opfylde forskellige formål med psykiske evner. At vælge en rigtig ædelsten er meget vigtig for at få fordele ved deres positive energi og vibration. En ædelstenekspert bør konsulteres, før du bærer nogen af ædelstene eller krystaller.