Seance

Seance

Nogle mennesker vil kommunikere til ånd, men han vidste ikke, at han ødelægge noget som engang sit liv og hans familie og noget specielt, som de elsker. Nogle mennesker tror på, at der er en sjæl, og nogle mennesker tror ikke på det, men nogle gange ser det ud til, at der er en sjæl. Vi hører ofte eller læser i nyhederne, at dette sted er på jagt, hvorfor alle vil vide, men hvorfor vil ikke til landskabet! Sandsynligvis fordi folk er bange, men der er nogle mennesker, der går til dristige og snakker med ethvert spøgelse eller sjæl. Og til sidst mister de deres liv eller deres mentale balance eller alting. Så det er godt at holde sig væk fra dem. Jeg tror, ​​at der måske vil være en sjæl eller en verden af ​​spøgelser, men vi behøver ikke at gå ind i deres verden, fordi vores verden er meget god. Nogle mennesker vil svare på et spørgsmål ved at brænde lys i et mørkt rum og lave en bøjle og læse noget mantra og snakke med nogle sjæle, og nogle mennesker og nogle mennesker vil også gerne få noget fra ham, men det har meget indflydelse i liv i vores samfund og mennesker.

Nogle mennesker, der tror på spøgelser eller spiritus, udøver seance. Seance er en proces, hvormed de kan tale med en død sjæl eller ånd. Denne proces kræver mindst tre personer, samles i et mørkt rum og lægger en farvet klud på et bord og holder sjælens yndlings udstyr på det, så sidder du om bordet med meget lidt lys, for det meste lys. I denne proces er der en tantrik og de sørgere eller mennesker, der vil tale med sjælen. Alle sidder i en cirkel og forsøger at tale med sjælen eller forsøge at få svar på der spørgsmål fra ånden.

Den person, der taler, oplever sjælen fysisk og mentalt, kan føle lugten og følelserne ånden. Hvis der er ånd, kan bevis komme som et svar på spørgsmålet, svaret kommer til de knappe og mentalt eller fysiske medier. I så fald skal det altid efterlades, når der er problemer og fare.

Tre eller flere mennesker samles i denne proces for at møde spiritus. Hovedpersonen fører processen med at gøre forbindelsen med sjælen under processen. Der er et bord omgivet af gruppen, der er dækket af en lysfarve. Kald sjælen begynder med øjeblikket, som vil blive opbevaret midt i bordet. For at skabe en påvirkning er typisk røg også brugt til at fjerne for dårlig energi. Før de begynder officiel seans, gør de meditation og bøn for beskyttelse og fokus på ånd. Der slukkes eller fjernes alle tilgængelige elektroniske enheder, så der ikke er nogen indblanding, mens de kommunikerer. De tænder lys for at skabe atmosfære af sjælens invitation. Ifølge denne proces giver lyset lys tilstrækkelig synlighed til scenen for indkommende åndenergi, da de tror, at en ånd tiltrækker sig mod dette lys. Gruppen deltager med deres fælles kædehånds cirkel for alles indsats for at kalde sjælen.

For at kontakte en familie eller en vens ånd, langsomt sang navnet. Når sprint er tilsluttet, er håndholdt valgfri. Forbered nu på spørgsmål og svar på sjælen, formateret i ja eller intet svar. Formatér på en sådan måde, at man får et tryk på lyd for nej og to kraner til ja, denne format opkalds typologi. Når stearinlyset flimrer og de føler sig anderledes, så skal det være sjælen er til stede. Hvis lederen eller ethvert gruppemedlem sover eller går på trance, så forstyr ikke ham. Dette er begyndelsen på forbindelse. Sjælen kan vælge at tale igennem fra. Når du er færdig med det svar, takket være ånden for at komme og bede ånden vende tilbage til sin verden. Nu blæse lysene ud og bede om tak. Dette er den bedst mulige måde at afslutte din seance på.