Spåning med spillekort

Forudsige vores fremtid med spillekort synes at blive relateret til tivoli og sigøjner. Men den oprindelige pakke af spillekort indeholder, en berømt og gammel historie som en effektiv og stærk orakel. Den fælles nedskrevet retningslinjer og symbolik af kortene vil give dig deres fulde betydninger. Udforsk dem nu!

Spillekorts betydninger

En lang tid siden, folk brugte kortene til at spille spil og forudsige fremtiden. Ærligt, blev kortene lavet til spådoms formål.Vi lærer om enkle metoder, layouts og grundlæggende betydninger knyttet til hvert spillekort.

free-psychic-readings-free-tarot-readings-online-readings
Når du allerede kender betydningen af disse kort, kan du vælge en spredning, der er nøjagtig for dig. Du kan også vælge den ene kortet ud af en pakke til at modtage en hurtig og nem forståelse af dine aktuelle spørgsmål, hvis du ønsker det. Spillekort har 4 dragter: hjerter, klør, spar, og diamanter, og de bliver involveret i 4 elementer: vand, luft, ild og jord. Der er 13 kort i hver kulør, om de 13 månens måneder om året. 52 kort er for de 52 uger om året. Hjerter er forbundet med elementet af vandet. De repræsenterer kærlighed, parforhold, lykke, og hjemmelivet bekymringer. De er kendt som lykkelige kort. Kløver, det naturlige element i forbindelse med ild. De indikerer generelt ambition, business, og præstation spørgsmål. De repræsenterer præcis succes og lykke. Ruder, det element, der svarer til er jorden. De betyder væsentlige finansielle spørgsmål og karriere. Spar relateret til den naturlige element luft, og i sidste ende betyder beskeder, forstyrrelser og udfordringer.

Spredningen af spillekort

Den primære idé at lægge ud en spredning er at blande 52 kort, når vi tænker på vores spørgsmål. Derefter trækker dem i en bestemt rækkefølge og lægge dem ud på bordet. Vi kan gøre vores egne clairvoyante læsning så enkel eller kompliceret som det passer os.

* Træk et kort for en øjeblikkelig og enkel svar på et brændende spørgsmål. En populær spredning omfatter trækning af 3 kort. Det første kort viser fortiden, den anden viser det nuværende og den sidste drejer sig om spørgsmålene om fremtiden eller resultater. Vi kan lave en større spredning, som søger efter en baggrund for nogen. På denne måde, trækning af 3 kort for hver af de følgende emner: os selv, vores familie, vores venner, hvad vi forventer, hvad vi ikke forventer, og resultatet. Brug vores ovenstående emner for at få de præcise svar på dit brændende spørgsmål. Prøv at få forudsigelse fra spåkone med spillekort lige nu!

De fleste, der aktivt deltager i spille kort aflæsninger er til den handling for den blotte passerer tidsværdien de prale af at have, og ikke ligefrem sætte det meget materiel i forudsigelserne, som de kommer op med. Dette er ikke helt sandt. Disse gode spilleregler kort aflæsninger kan faktisk hjælpe de søgende få de svar, de søger efter, hvis de søgende er selv oprigtig og seriøs i at stille spørgsmålene. Visse spillekort kan også hjælpe asylansøgere øge deres intuition og psykiske evner. I sidste ende, disse er blot redskaber, og hvis de behandles med respekt og bruges med omhu, kan de søgende få en masse fra at bruge sådanne værktøjer.